Veckobrev inför vecka 21

Hej!

Den här veckan har vi hunnit med mycket! Vi började veckan med att öva sånger till skolavslutningen tillsammans med fler klasser i årskurs 1 och 2. Jessica lärde oss både sånger, tecken och rörelser. Vi har haft lite laborationer i NO, där vi fick känna och skriva om lite olika små livsmedel, som ärtor, flingor och frön. I svenskan har vi repeterat bokstäver och övat både på läsning och i skrivning. I engelskan har vi skrivit om vår favoritmaträtt. I matten har vi övat tiotalsövergång. Idrotten hade vi utomhus, vi gjorde lite enkla orienteringsövningar.

Nästa vecka, vecka 21, är en kort vecka. På måndagen kommer vi tillsammans med 1D börjar ett lite temaområde om hur det var i skolan för 100 år sedan. Vi går även in till 1C och har NO. Vi ska även hinna med bokstaven Cc.

På tisdagen åker vi tillsammans med 1C till Naturskolan i Kvarnhagstorp. Vi kommer där arbeta med lite NO-uppgifter tillsammans med Hasse. Se information som är medskickad hem samt här på bloggen. Vi avslutar dagen med att titta på lite bilder tillsammans. På onsdagen arbetar vi på som vanligt med lektioner.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *