Veckobrev för vecka 18

Hej!

Den här veckan har vi gjort mycket roligt! Vi har sett en helt fantastisk rymdmusikal, som innehöll både sång och dans. Vi har varit med på en lekdag som ordnades av årskurs 5. Vi fick då testa lite olika lekar. Vi avslutade veckan med bad i badhuset. I svenskan arbetade vi med bokstaven Gg och vi testade att skriva meningar om grodans utveckling på ipad. I matten arbetade vi med lite blandade uppgifter. I NO jobbade vi tillsammans med 1C. Vi uppskattade vikter och vägde, vilket var kul. Eleverna fick i slutet av veckan ta hem sina ”valpar” och valpbok.

Nästa vecka (vecka 18) arbetar vi med bokstaven Bb, försök fråga era barn om de kommer på lite ord som börjar på Bb eller har Bb inuti eller på slutet. I matten arbetar vi vidare med problemlösning och i NO fortsätter vi arbeta med årstiden våren.

Vi får på tisdagen besök av vår specialpedagog Ingela. Hon är med oss en stund på förmiddagen. På onsdagen åker Lotta på utbildning. Sandra och Micke finns då i klassen. Från och med nästa vecka blir det idrott utomhus, så tag med idrottskläder efter väder.

Sandra och Lotta önskar er en fin valborgshelg, med massor av sol och vårvärme:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *