Veckobrev för vecka 11

Veckobrev inför vecka 11

Hej!

Veckan efter sportlovet har gått fort och vi har hunnit med mycket. Vi har börjat i den nya matteboken, och håller nu på med tal mellan 12 – 15. I svenskan har vi arbetat med bokstaven Hh på olika sätt. Det blev ingen dans på idrotten denna vecka utan vi hade vanlig idrottslektion. Vi lekte en uppvärmningslek innan leken ”Kinesiska muren”. I svenskan och NO:n håller vi på med att skriva en berättelse om en hare. Vi har även övat lite balansövningar med papper (en fjäril) och penna.

Nästa vecka fortsätter vi vårt arbete med haren. I matten räknar vi med tal mellan 15 – 20. Snart börjar vi även med klockan, så öva gärna heltimmar och halvtimmar hemma med barnen. I NO kommer vi att jobba med balans, tillsammans med årskurs 1C.

Nästa fredag får eleverna med sig en svenskaläxa hem, det blir läsläxa och lite skrivövningar. Läxan kommer vara från fredagar till torsdagar. Går det bra så kan vi även lägga in lite matteläxa;).

På torsdag är det dans, inget ombyte behövs. På fredag är det bad igen, så tag med badkläder och gärna något att äta efteråt.

Från och med denna vecka ligger veckobrevet endast på bloggen, pga lite miljötänk med utskrivande av papperJ. Adressen till bloggen är www.nibble16l.se (litet L efter 16).

Från och med måndag den 13/3 kommer fler klasser från Näslundsskolan hit för att ha undervisning. Flera av deras klassrum är avstängda pga innemiljön, se brev från vår rektor på InfoMentor.

Ha en fin helg!

Hälsningar från Lotta och Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *