Veckobrev

Veckobrev inför vecka 12

Den här veckan har vi arbetat med bokstaven Pp, vi har arbetat i boken ”Den magiska kulan”, skrivit massor av Pp och ord där Pp finns samt läst och arbetat på Ipad. I matten jobbar vi med tal mellan 0 och 20. Vi har övat på Majas alfabetssånger tillsammans med 1C och 1D. I måndags hade vi en laborativ lektion om balans tillsammans med klass 1C.

Vädret den här veckan har varit underbart för innebandy och lek, det känns att våren är på intågande, härligt! Veckan avslutades med dans och ett besök på badhuset. Eleverna har fått med sig en läsläxa, som kommer vara från fredagar till torsdagar. Tanken är att eleverna läser sidorna flera gånger. Jag och Sandra lyssnar på det de läst varje fredag. Läsläxan är boken och Mini. Ett lässchema finns med där ni kan skriva kommentarer om hur det har gått att läsa.

Nästa vecka, vecka 12, arbetar vi vidare med talen 0 – 20 och klockan. I svenskan är det bokstaven Öö som står på tur. Vi kommer även börja ett arbete om hunden, där eleverna kommer få tillverka en enkel hund samt skriva om den. På torsdag blir det dans igen, inget ombyte behövs. Läsläxan tas med till skolan varje torsdag, ny läxa lämnas ut på fredagen.

Ha en fin helg!

Hälsningar från Lotta och Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *