Veckobrev

Veckobrev inför vecka 14 och 16

Hej!

Den här veckan har vi i svenskan arbetat med bokstaven Ff samt skrivit om vår ”valp”. Vi har skrivit om valpens första utflykt och första träffen på valpkursen. I matten har vi övat klockan, både heltimmar och halvtimmar. I NO har vi byggt en varsin mobil, tillsammans med 1C. Vi övar och övar med läsningen varje dag samt tränar matte i Vektor. Vi har även skrivit lite på ipaden, på skolstil. I idrotten har vi kört spökboll. Vi avslutade veckan med att simträna. Eleverna fick ut sin läxa i svenska. För er som inte hade med läxan i torsdags, kan öva att läsa i samma läxbok. Läs då 2 sidor fram från där ni var sist:).

 Vecka 14

Den här veckan arbetar vi vidare med klockan och räknesätten plus och minus. I svenskan fortsätter vi arbetet om valpen samt arbetar med repetition av flera bokstäver. På tisdagen har vi aktivitetsdag, då det blir pyssel på olika stationer. Vi har lite NO (om balans) med årskurs 1C. Vi ska även arbeta med årstiden våren. På torsdagen är det idrott. Ingen läsläxa i Miniboken ges ut över lovet. Som avslutning inför påsklovet tittar vi på en film tillsammans.

 

Vecka 16

Förhoppningsvis är ni tillbaka efter ett härligt lov från skolan och ni har haft underbart väder:). Vi sätter igång direkt på tisdagen med bokstaven Yy och problemlösning i matten. Det är idrott på torsdagen. Vi arbetar under veckan med mycket skrivning och läsning. Läsläxa ges ut på fredagen.

Vi önskar er en fin, trevlig, solig och härlig påsk. Sandra och jag laddar tankar våra kvastar och flyger till Blåkulla under påsken. Vi återkommer tisdagen den 18 april:)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *